Női kézilabda: a Pénzügyőrt fogadja vasárnap a KNKSE

Vissza a címlapra
Női kézilabda: a Pénzügyőrt fogadja vasárnap a KNKSE

Az elmúlt hétvégén sem ért véget a Kecskemét veszzőfutása a női kézilabda NB I/B-ben, Mátrai Péter tanítványai a jó erőkből álló Komárommal szemben 13 góllal maradtak alul (33-20). Egyetlen könnyű mérkőzése sem lesz a hírös városiaknak a másodosztályban, de nehéz helyzetük ellenére mindent megtesznek a pontszerzés érdekében. Vasárnap délelőtt (!) a Pénzügyőr ellen lesz lehetőségük bizonyítani, hazai pályán.

Remek szériát fut a Pénzügyőr a bajnokságban; az elmúlt hétvégén ugyan botlottak a bivalyerős Vasas ellen (23-29), előtte azonban zsinórban négy mérkőzést nyertek a Gárdony-Pázmánd (24-29), a PEAC (27-28), a DVSC U19 (25-20) és az FTC U19 (26-34) ellen, ráadásul zömmel idegenben diadalmaskodtak, garantált, hogy Kecskemétre is a két pont megszerzése reményében érkeznek.

A KNKSE idén csupán annak örülhetett, hogy egy pontot sikerült elhoznia a listavezető Eger otthonából, azóta azonban az Algyővel és az említett Komárommal szemben is alulmaradt, és a következő bajnoki találkozón is vendéggyőzelmet ígér a papírforma, hiszen a KNKSE egy döntetlen mellett nyolc vereséget jegyez, ráadásul több felnőtt játékos távozott a klubtól az elmúlt hetekben. Mátrai Péter vezetőedző azonban igyekszik a lehető legjobban felkészíteni csapatát a vasárnapi megmérettetésre.

Mátrai Péter vezetőedző (KNKSE): - Nagyon jó csapatot fogadunk, impozáns játékerővel rendelkezik a Pénzügyőr, különösen veszélyes lövőkkel. Ha stabil marad a védekezésünk, és támadásban kevés technikai hibával illetve minőségi lövésekkel operálunk, akkor van sanszunk egy szoros mérkőzésre. A célunk, hogy a kilátogató szurkolók a meccs után jó szájízzel fogyasszák el a vasárnapi ebédet.

Kecskeméti NKSE - Pénzügyőr SE

Női kézilabda NB I/B, 10. forduló

2022. november 27. vasárnap, 11:00

Kecskemét, Messzi István Sportcsarnok

Vezeti: Babidorics, Reszegi.