Nemzetközi NyelvÉsz Verseny Megyei fordulója az „Aranyban”

Vissza a címlapra
Nemzetközi NyelvÉsz Verseny Megyei fordulója az „Aranyban”

Bács-Kiskun megye különböző területéről 240 tanuló érkezett a Kecskeméti Széchenyivárosi Arany János Általános Iskolába, hogy összemérje tudását a nyelvi tehetségterületen. Immár 19. alkalommal ismét megrendezésre került a Nemzetközi Bendegúz NyelvÉsz Verseny Megyei fordulója.

Az Arany János iskolában kimagasló tehetséggondozó munka folyik, a tanulók a nyelvi, matematikai, természeti, sport területeken érnek el kiemelkedő eredményeket.

A versenyt a szegedi Bendegúz Akadémia szervezi. A feladatlapok kitöltése után a pedagógusok azonnal hozzáláttak a dolgozatok javításához. Addig a vendégeket az iskola tanulói különböző produkciókkal szórakoztatták a tornateremben. Az eredményhirdetésre 16:45 órakor került sor. Az első helyezettek továbbjutottak az országos versenyre. Az Arany János iskola - az elmúlt évekhez hasonlóan - jövőre is várja a nemzetközi verseny résztvevőit.

Az Arany János Általános Iskola diákjai most is büszkék lehetnek a versenyen elért eredményeikre.

Bánhegyi Barnabás 2.b II. hely, Vass Virág 1.c III. hely, Bíró György András 4.b III. hely, Német Donát 2.a IV. hely, Toldi Zorka 4.b V. hely, Krékity Zsombor 6.a V. hely, Horváth Zita 6.d VII. hely, Sörös Larissza 7.b VII. hely, Sóber Gergő 2.c VIII. hely.