Nemcsik Mátyás járdát javíttatott a nyugdíjasklub előtt

Vissza a címlapra
Nemcsik Mátyás járdát javíttatott a nyugdíjasklub előtt

Vastapssal köszönték meg a Kápolna utcai Nyugdíjas Klub tagjai, hogy korábbi balesetveszélyes járdájukat megcsináltatta Nemcsik Mátyás, a körzet önkormányzati képviselője. A kivitelezés mintegy 1.5 millió forintba került.

A Nyugdíjas Klub november 16-ai nyílt napján különböző kulturális programok követték délelőtt egymást, majd egy rövid szünetet követően Nemcsik Mátyás lépett a mikrofonhoz.

- Amikor a mai programra megérkeztek, nyílván szembesültek azzal, hogy felújított, biztonságos járda van az épület előtt - mondta a képviselő. - Ennek az előzménye az volt, hogy tavasszal itt jártam Önöknél, és akkor a jó hangulatú, őszinte beszélgetés során többen is felvetették, hogy a hepehupás, a szépkorúak számára főként télen szinte már balesetveszélyes járdaszakaszt fel kellene újítani. Ennek a kérésnek tettem eleget, amikor az éves képviselői költségvetésembe beterveztem a felújítást, és finanszíroztam a kivitelezést.

Nemcsik Mátyás hangsúlyozta, hogy örömmel tette, mert a város számára, valamint azon belül az ő képviselőkörzete számára is rendkívül fontosak a szépkorúak. Akik mostantól biztonságos járdán érkezhetnek a Kápolna utcai Nyugdíjas Klubba.