Muzsikált a Nyíri erdő szombaton

Vissza a címlapra
Muzsikált a Nyíri erdő szombaton

2021. május 29-én, szombaton a Muzsikál az erdő programsorozat keretében a Nyíri erdőben, a KEFAG Kiskunsági Erdészeti és Faipari Zrt. által működtetett Vackor Vár Erdei Iskola területén a gyerekek egyebek mellett bábelőadáson, kézműves- és sportfoglalkozásokon vehettek részt. Az erdőben pedig bemutatkoztak a Kodály Iskola növendékei, koncertet adott a Kecskeméti Szimfonikus Zenekar, valamint Csík János és a Mezzo. (Fotók: Vincze József)

Az erdei élménysétán népzenei meglepetésekkel várták az érdeklődőket, akik vezetett túrán ismerhették meg a gyógynövények titkait. Erdei divatbemutatót tartott a környezettudatosság jegyében a Réthy Fashion, a népviselet bemutatót pedig Romsics Imre néprajzkutató vezette.

Az egésznapos programban a köszöntőket szombaton 15:30-kor a hársfakörben mondták. Szólt a megjelentekhez Papp Zoltán, kecskeméti önkormányzati képviselő, Sulyok Ferenc, a KEFAG Zrt. vezérigazgatója, Lipóthné Komjáti Andrea, a Magyar Vöröskereszt Bács-Kiskun Megyei Szervezetének igazgatója, és Szabó Lajos, a Muzsikál az Erdő Alapítvány elnöke.

Galéria (46 kép)

Összes kép letöltése