„Mozdulj ovis” - Rajzpályázat díjátadó a Lánchíd Utcai Sport Általános Iskolában

Vissza a címlapra
„Mozdulj ovis” - Rajzpályázat díjátadó a Lánchíd Utcai Sport Általános Iskolában

A „Mozdulj ovis" rajzpályázat díjátadó ünnepségét tartották 2023. április 1-jén, szombaton 11 órakor kerül a Lánchíd Utcai Sport Általános Iskola sportcsarnokában. A díjakat Engert Jakabné, Kecskemét alpolgármestere adta át a gyerekeknek. (Fotó: Papp Attila / Pappmédia Fotó & Videó)

A rajzpályázat témája ez volt: „Mit jelent számodra a felelős állattartás?" A pályázók pedig nagycsoportos óvodás gyermekek voltak, akik egyénileg, vagy csapatban neveztek a versenyre.

A díjátadóval egy időben rendezte meg az iskola a TheShow családi sport délelőttöt is. Melynek keretében a gyerekek - és persze a felnőttek is - különböző sportágakat próbálhattak ki. Egyúttal betekintést nyerhettek a Lánchíd Utcai Sport Általános Iskola tehetséggondozó programjaiba. Valamint a szervezők legkisebbekre is gondoltak: ők tavaszi kézműves foglalkozásokon vehettek részt.

A sportnap minden korosztály számára kellemes kikapcsolódást nyújtott. A próbaszámokat teljesítők között pedig értékes sporteszközöket és játékokat sorsoltak ki.

Galéria (93 kép)

Összes kép letöltése