Mozdulj - Nyugdíjasok sportnapja az Arborétumban

Vissza a címlapra
Mozdulj - Nyugdíjasok sportnapja az Arborétumban

A kecskeméti Nyugdíjasok Megyei Jogú Városi Szövetsége immár 23-ik alkalommal rendezte meg a nyugdíjas sportnapot 2021. május 28-án, pénteken a Kecskeméti Arborétumban. A „MOZDULJ!" elnevezésű sportvetélkedő mottója évek óta azonos, „Nem a győzelem, a részvétel a fontos!" Ennek jegyében idén ezúttal rekordszámú, összesen 26 csapat nevezett, ami a szervezők minden képzeletét felülmúlta. (Fotók: Vincze József)

A Kecskeméti Arborétumban, szép környezetben, sportolásra kiváló időben reggel 9.00 órától kezdődtek a programok. A megnyitón részt vett Szeberényi Gyula Tamás, Kecskemét alpolgármestere és ott volt Kósa József önkormányzati képviselő is. Bemelegítés után a hatfős csapatok hat állomáson, különböző sportágakban, labdajátékokban, mozgásos programokban, szépszámú drukkoló hangos biztatása mellett bizonyították ügyességüket, rátermettségüket.

A TOP-7.1.1-16-H-ESZA-2020-01414 azonosítószámú „Intergenerációs programok a szebb nyugdíjas évekért" című projekt keretében a szervezőknek lehetőségük volt sporteszközöket vásárolni, melyeket így a feladatok megoldásánál is felhasználtak a versenyzők. A rendezvényen sakk, dominó, kártya, betűkirakó, memóriajáték, társasjátékok igény szerinti használatát kísérőprogramként biztosították. Ezeket egyébként szintén a projekt keretében vásárolták meg.

Galéria (60 kép)

Összes kép letöltése