Motoros felvonulás zárta a Füredi Autósiskola és Képző központ vezetéstechnikai tréningjét

Vissza a címlapra
Motoros felvonulás zárta a Füredi Autósiskola és Képző központ vezetéstechnikai tréningjét

Profi módon megszervezett vezetéstechnikai tréninget rendezett 2019. október 5-én, szombaton, Kecskeméten a Füredi Autósiskola és Képző központ. Aki részt vettek rajta megtanulhatták, hogyan kell elkerülni a motoros baleseteket, vagy ha mégis megtörténik, milyen módon csökkenthető a sérülésveszély. (Fotók: Vincze József és keol.hu)

Az immár 8. alkalommal megrendezett motoros vezetéstechnikai nyílt napra az ország különböző részeiből érkeztek motorosok, az esemény ugyanis évről-évre egyre nagyobb létszámú résztvevőt, látogatót vonz. A Füredi Autósiskola és Képző központ Homokbányán lévő rutinpályáján a regisztrált motorosok új technikákat sajátíthattak el, különböző kategóriákban mérhették össze tudásukat, valamint ez alkalommal is keresték a „leg"-eket.

Az idei rendezvényen ott volt a Safety Hungary Continental is, mely a motorozás alapjaitól egészen a készség szintre fejlesztett reakciókig oktatja a motorosokat. Amelyek például segítenek megoldani a motorkerékpár megcsúszásából adódó lehetséges bukásokat. Ha pedig mégis megtörtént az elcsúszás, és eldőlt a motor, akkor hogyan lehet felállítani játszi könnyedséggel. Ennek technikáját az egyik résztvevő női motorossal demonstrálta a Safety Hungary Continental oktatója.

A szombati vezetéstechnikai nyílt nap résztvevői egész nap gyakorolhattak a pályán, délután pedig látványos motoros felvonulást tartottak Kecskeméten.

Galéria (172 kép)

Összes kép letöltése