Miniszteri Elismerő Oklevélben részesült Dr. Nagy Andrásné

Vissza a címlapra
Miniszteri Elismerő Oklevélben részesült Dr. Nagy Andrásné

Kimagasló szakmai tevékenysége elismeréséül, állami ünnepünk, augusztus 20-a alkalmából Dr. Pintér Sándor belügyminiszter, Miniszteri Elismerő Oklevél kitüntetést adományozott Dr. Nagy Andrásnénak, a Bács-Kiskun Megyei Oktatókórház - Rendelőintézet vezető asszisztensének.

Az elismerést 2022. augusztus 18-án, a Belügyminisztériumban tartott ünnepségen adta át Dr. Takács Péter egészségügyért felelős államtitkár. 2022. augusztus 19-én pedig Dr. Gondos Miklós, a kecskeméti kórház főigazgatója is gratulált a kitüntetéshez.

Dr. Nagy Andrásné Márta 1983 óta dolgozik az egészségügyben, a Bács-Kiskun Megyei Oktatókórházban: ez élete első munkahelye is egyben. Három műszakos ápolóként kezdett el dolgozni a Kardiológiai Osztályon, később a Reumatológiai Osztály vezető ápolója lett. Egyetemi okleves ápolóként 2003 óta a Rendelőintézet vezető asszisztense, ahol a járóbeteg-ellátás szervezési és irányítási feladatokért felel. Egészségügyi tanári képesítést is szerzett.

2020. évben a Kiskunhalasi Mobil Járványkórház szakember segítséget kérő felhívására férjével, Dr. Nagy András főorvossal együtt az elsők között jelentkezett önkéntes szolgálatra. 2021. január óta a Bács-Kiskun Megyei Oktatókórházban a megyei koronavírus oltópont szervezésében, működtetésében vesz részt, a szakrendelések folyamatos biztosítása mellett.

Galéria (4 kép)

Összes kép letöltése