Mercedes-kurzust nyitott a Mercedes gyár igazgatója az egyetemen

Vissza a címlapra
Mercedes-kurzust nyitott a Mercedes gyár igazgatója az egyetemen

Christian Wolff, a kecskeméti Mercedes gyár igazgatója tartotta meg szerda délután az idei Mercedes-kurzus nyitóelőadását a Neumann János Egyetemen. Az immár negyedik alkalommal meghirdetett szabadon választható kurzus ezúttal is sok diákot vonzott - tudósított a hiros.hu

Christian Wolff a gyár általános bemutatásán túl elsősorban a vállalati stratégia és a cégvezetési elvek területét érintette német nyelvű, szinkrontolmácsolt előadásában, mellyel a tanulók kedvét is próbálta meghozni a jelentős bővülés előtt álló üzemnél való elhelyezkedéshez. Röviden saját céges karrierjének menetét is bemutatta, ezzel érzékeltetve az előrehaladás lehetőségeit és menetét.

A „Mercedes-Benz - Made in Kecskemét" című nagysikerű kurzust a Mercedes-gyár és a Neumann Egyetem GAMF Karának Innovatív Járművek és Anyagok Tanszéke hirdette meg közösen. A szerdánként 16 órakor kezdődő előadásokon a hallgatók a kecskeméti gyár vezető szakembereitől ismerhetik meg az autógyár felépítését, működését, valamint az autógyártás területén alkalmazott legújabb technológiákat.

A tantárgy minden hallgató számára felvehető, nincs előtanulmányi feltételhez kötve.

(hiros.hu)