Megkezdődött a Készenléti Rendőrség Zenekarának roadshow-ja Bács-Kiskun megyében

Vissza a címlapra
Megkezdődött a Készenléti Rendőrség Zenekarának roadshow-ja  Bács-Kiskun megyében

Nagy sikerrel zajlik a három Bács-Kiskun megyei településen megrendezett roadshow verbuváló menete. A történelmi indulók mellett a rendezvények fő műsorszáma Kodály Zoltán Háry János című daljátékából a Toborzó volt.

Jövő héten, 2022. augusztus 16-án, kedden, Kiskunhalason (10 óra 30 perctől Hősök tere), Bácsalmáson (13 óra 30 perctől Bácsalmás, Gr. Teleki József utca - Polgármesteri Hivatal előtt) és Kelebián (16 órától Kelebia, Ady Endre utca - Községháza előtt) fejeződik be a Bács-Kiskun megyei roadshow.

A zenekar jövő hét csütörtökön és szombaton Csongrád-Csanád megye több településére látogat el.

A Készenléti Rendőrség és a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság közös toborzó csoportjának tagjai az eseményre látogatóknak tartottak tájékoztatót a felvételi eljárásról és a várható szolgálati feladatokról. Az érdeklődők a tájékoztatás mellett szórólapokat is kaptak, amelyek további információkat nyújtanak a szerződéses határvadász jogviszonyról. A helyszínen sokan érdeklődtek a hivatás után, és többen felvételi egységcsomaggal távoztak.

A képzéssel kapcsolatban online az alábbi linken informálódhatnak: https://www.police.hu/szerzodeses-hatarvadasz-kepzes.

A Legyél Te is Rendőr Facebook oldalon folyamatosan frissülő tartalmak segítik a leendő határvadászokat abban, hogy minél szélesebb körben megismerkedhessenek a határvadász- hivatással.

A képzésekkel kapcsolatban forduljanak bizalommal a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság Humánigazgatási Szolgálatához, a megye valamennyi rendőrkapitányságának, rendőrőrsének vagy határrendészeti kirendeltségének munkatársaihoz, illetve a rendőrség honlapján is megtalálnak minden fontos információt a jelentkezéshez.

Galéria (10 kép)

Összes kép letöltése