Megérkeztek az első magyar dinnyék a Kecskemét Ceglédi Úti Szezonális Zöldség Gyümölcsbe

Vissza a címlapra
Megérkeztek az első magyar dinnyék a Kecskemét Ceglédi Úti Szezonális Zöldség Gyümölcsbe

Medgyesegyházán beértek az első magyar dinnyék és elsők között kapta meg a kiváló, mézédes árut a Kecskemét Ceglédi Úti Szezonális Zöldség Gyümölcs - tájékoztatták hírportálunkat Kovács Fanni fiatal egyéni vállalkozó, és párja, Kovács Alex.

Vevőik szerint a városban náluk kapható a legfinomabb görögdinnye. Ami mostanáig persze import volt, de mostantól „tarolhat" a hazai. A későbbiekben a „piros" mellett lesz majd sárgabelű görögdinnye is - ami elég ritka, viszont az utóbbi időben nagyon népszerű lett - és lesz persze a magszegény görögdinnyéből is több fajta.

Fanni és Alex nagyon figyelnek arra, hogy magyar árukat kínáljanak, és jó áron adják át a vevőknek a legjobb minőséget. Így nem csoda, hogy törzsvásárlóik között még Nagykőrösről és Ceglédről érkezettek is vannak.

- Ők azt mondják, hogy csak hozzánk járnak epret és dinnyét venni - büszkélkedik Fanni. - Ráadásul mi még garanciát is vállalunk a dinnyére! Mindig azt mondjuk, hogy nyugodtan hozzák vissza, kicseréljük, ha otthon kiderülne, hogy valakinek nem vált be. Szerencsére ilyen gyakorlatilag alig-alig fordul elő.

Kecskemét Ceglédi Úti Szezonális Zöldség Gyümölcs a Leszvígasz presszó mellett, a Galfooddal átellenben.

(X)

Galéria (14 kép)

Összes kép letöltése