Matkón fociztak a Magyar Nemzeti Futballválogatott legendás sportolói

Vissza a címlapra
Matkón fociztak a Magyar Nemzeti Futballválogatott legendás sportolói

Kevesen fogadtak volna arra, hogy egyszer a Matkói Szabadidő Sport Club pályáján rúgják a labdát a Magyar Nemzeti Futballválogatott szenior csapatának legendás sportolói, és ráadásul még közös fényképek is készülhetnek a matkói szurkolókkal. Pedig ez történt 2022. szeptember 22-én, csütörtökön Matkón.

A Magyar Nemzeti Futballválogatott Senior csapata gálamérkőzésen csapott össze a KTE Old Boys csapatával. A meccs kezdete előtt a matkói óvodások focilabdákat kaptak ajándékba, a kezdőrúgás pedig a rendezvény létrejöttét támogató két cég képviselőinek, Szkala Zoltánnak (Poliext Kft.) és Sipos Lászlónak (Classic Investment Kft.) jutott.

Az eseményen Nagy István, a Matkói Szabadidő Sport Club korábbi elnöke Nyilasi Tibortól, az MLSZ elnökségi tagjától, valamint Prof. dr. Sztachó-Pekáry Istvántól, Kecskemét alpolgármesterétől díjat vehetett át. A közösségi tér mostantól Nagy István nevét viseli majd.

A focigálát a matkói közösségi ház megnyitója és a pálya névadása alkalmából rendezték, és Matkópuszta lakossága hálás Kecskemét MJV önkormányzatának a program létrejöttének támogatásáért.

Galéria (20 kép)

Összes kép letöltése