Lezárt akta: életveszélyes ütés

Vissza a címlapra
Lezárt akta: életveszélyes ütés

Egy 31 éves kecskeméti férfival szemben nyomoztak a tiszakécskei rendőrök, aki a gyanú szerint életveszélyesen bántalmazott egy 18 éves fiatalt, miközben biztonságszolgálati feladatait igyekezett ellátni. 

Az út mellett, a fűben feküdt Tiszakécskén egy 18 éves fiatal, amikor egy éppen hazafele tartó helybéli észrevette, megállt a kocsijával és a segítségére sietett 2021. július 4-én hajnalban. A bajbajutott nehezen kommunikált, ennek ellenére segítője hazaszállította, mivel korábban egy internetes oldalon már látta, hogy anyukája keresi a személyt.

A kamasz a későbbiekben sem érezte jobban magát, ezért barátnője noszogatására kórházba szállították. Itt fény derült arra, hogy a fiatal súlyosan megsérült az elmúlt éjszaka, valaki bántalmazta.

Ez a tiszakécskei rendőrök tudomására jutott és súlyos testi sértés miatt kezdtek nyomozni az ismeretlen elkövetővel szemben. A tanúkihallgatások és adatgyűjtések során kiderült, hogy a bántalmazott Tiszakécskén, a Tiszaparton bulizott a történtekkor. Fény derült arra is, hogy az egyik szórakozóhely biztonsági személyzetének embere bántalmazta oly módon, hogy egy alkalommal megütötte, aminek következtében koponyaalapi törést és agyállományi vérzést szenvedett a fiatal.

Az ügyben kirendelt igazságügyi orvosszakértő megállapította, hogy a bántalmazott életveszélyes sérüléseket szenvedett. A 31 éves kecskeméti férfit gyanúsítottként hallgatták ki a rendőrök életveszélyt okozó testi sértés miatt. A nyomozást a napokban befejezték és vádemelési javaslattal küldték meg az ügy iratait az illetékes ügyészségnek.