Lefejelte a nejét - Vádlottak padjára ültetik

Vissza a címlapra
Lefejelte a nejét - Vádlottak padjára ültetik

A Kiskunhalasi Járási Ügyészség kapcsolati erőszak bűntette miatt vádat emelt egy 24 éves szanki férfi ellen, aki 2019 januárjától május végéig többször bántalmazta, felpofozta és rángatta, egyszer pedig lefejelte a feleségét.

A vádlott kezdetben külföldön dolgozott, keveset tartózkodott otthon, majd 2019. január közepétől hazatért Szankra és Magyarországon vállalt munkát. Ezt követően a házastársak között a viták, konfliktusok állandósultak.

2019. március 21-én hajnalban egy féltékenységi vita során a vádlott megrángatta, majd többször felpofozta a feleségét, aki rendőri segítséget kért. A rendőrök távozása után a vádlott tovább folytatta a bántalmazást. 2019. március 29-én este a vádlott ismét veszekedni kezdett a feleségével, melynek során rángatta, lábaival leszorította, a haját tépte, illetve a kezeit feszegette. A verés miatt a sértett a karjain, a térdein és a tarkóján 8 napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedett.

A vádlott 2019 májusában ismét Németországban dolgozott, majd onnan hazatérve 2019. május 20-án este - látva, hogy a feleségét a munkaadója vitte haza -ismét szóváltásba keveredett a sértettel. Rángatni kezdte, majd lefejelte az asszonyt, akit a homlokán el is talált. A sértett munkaadója ekkor értesítette a rendőrséget.

A rendőri intézkedés után az agresszív férfi távozott a házból azzal, hogy a másik ingatlanukban tölti az éjszakát. Hajnali 4 óra körüli időben azonban visszament a sértetthez, ahol az ajtót és az ablakot verte, mire a sértett beengedte. A házban vádlott tovább ordítozott, veszekedett a sértettel, trágár módon szidalmazta őt, ezért a sértett reggel először a rendőrséghez, majd a családsegítőhöz fordult segítségért, illetve a férjével szemben a Kiskunhalasi Járásbíróságon kezdeményezte távoltartás elrendelését.

A vádlott jelenleg is távoltartás hatálya alatt áll, őt az ügyészség könnyű testi sértéssel elkövetett kapcsolati erőszak bűntettével vádolja és felfüggesztett börtön kiszabását indítványozta vele szemben. A vádlott bűnössége kérdésében a Kiskunhalasi Járásbíróság fog határozni.