Lánchidasnak lenni jó! A Lánchíd Utcai Sport Általános Iskola beiskolázási programsorozata

Vissza a címlapra
Lánchidasnak lenni jó! A Lánchíd Utcai Sport Általános Iskola beiskolázási programsorozata

A Kecskeméti Lánchíd Utcai Sport Általános Iskola szeretettel várja az iskolába készülő gyermekeket és szüleiket beiskolázási programsorozatára.

Egy kisgyermeknek és családjának hatalmas mérföldkő, amikor az óvodából iskolába kerül. Ebben a nehéz döntésben segítik az érdeklődőket a Kecskeméti Lánchíd Utcai Sport Általános Iskola színes, változatos beiskolázási programjai.

Képességmérés (2023. február 6. 13. 20.)

Az intézmény köznevelési típusú sportiskola, tanítványai rendszeresen dobogós helyezést érnek el a Diákolimpia országos döntőin.

Ha fontos Önnek, hogy gyermeke rendszeresen sportoljon, tegyen egy próbát és hozza el a képességmérésre! Az eseményhez előzetes telefonos regisztráció szükséges az iskola titkárságán (76/475-122), időpont egyeztetés céljából.

Lánchíd- Dobszerda HA SZERDA - AKKOR LÁNCHÍD!

Minden szerdán 16:00 órától várják az érdeklődő óvodásokat és szüleiket foglalkozásaikra.

Gazdagító programjaik változatos foglalkozások keretében mutatják be iskolai életük sokszínűségét. Amíg a gyerekek tevékenykednek, a szülők tájékozódhatnak és megismerkedhetnek az iskolával és pedagógusaikkal.

Nyílt tanítási napok (2023. február 7-8.)

A nyílt tanítási órák alkalmával megismerkedhetnek az érdeklődők a leendő tanítókkal. Ezeken a foglalkozásokon 2023. február 7-én és 8-án 9 órától 11 óráig vehetnek részt a szülők és kisgyermekek.

TheShow (2023. április 1.)

Április 1-jén 10-től 13 óráig egy hatalmas, sportos családi délelőttel zárja az intézmény az idei beiskolázási programsorozatot. Ezen a szombati napon a Lánchíd utcai sportcsarnokba várják az iskolába készülő óvodásokat és családjukat, testvéreket, szülőket, nagyszülőket. Az eseménydús alkalom végén rengeteg tombolanyeremény talál gazdára a logikai és sportos feladatokat elvégző gyerekek között.

Vajon milyen lehet a Lánchídban iskolásnak lenni? De jó volna a Lánchíd iskolát megismerni!

Itt vannak a remek alkalmak. Minden érdeklődőt várnak szeretettel!

Lánchidasnak lenni jó!

(Nézzék meg a képgalériát!)

Galéria (5 kép)

Összes kép letöltése