Koronavírus fertőzés: Kedvezményes mintavételt hirdetett vállalkozások számára a KÉK Tesztpont

Vissza a címlapra
Koronavírus fertőzés: Kedvezményes mintavételt hirdetett vállalkozások számára a KÉK Tesztpont

Célunk, hogy megfizethető, gyors és biztonságos egészségügyi szolgáltatást nyújtsunk Kecskeméten és környékén magánszemélyeknek és cégeknek egyaránt - írta üzleti ajánlatában a KÉK Tesztpont.

2020 végén alapítottuk meg cégünket, a KÉK Tesztpontot, amely egy folyamatosan fejlődő, több évtizedes tapasztalattal rendelkező, magas szakmai színvonalon dolgozó, egészségügyi szakdolgozókból és orvosokból álló csapat működtet.

Célunk, hogy megfizethető, gyors és biztonságos egészségügyi szolgáltatást nyújtsunk Kecskeméten és környékén magánszemélyeknek és cégeknek egyaránt.

Látva a Koronavírus Pandémia 4. hullámának súlyosságát - a munkahelyi fertőzésveszély csökkentése érdekében -, különösen fontos lehet a dolgozók szűrése, ami nem csak munkáltatói szempontból lehet hasznos, de maguk a dolgozók is nyugodtabbak lehetnek, amennyiben tudják, hogy mindenkit, akivel ismét napi kontaktban állnak, teszteltek.

Oltás felvétele előtt is érdemes a szervezetünkben jelenlevő coronavírus antitest szintet megnézni.

A vírusfertőzés terjedésének megelőzése érdekében szeretnénk minél kedvezőbb tesztelési csomagokat kínálni kecskeméti és környékbeli cégek számára.

10 fő felett Kecskeméten kiszállási díj nélkül 5500 Ft/páciens az Antigén gyorsteszt elvégzése.

Amennyiben rendelkeznek saját gyorstesztekkel, de szeretnék, hogy a mintavételt egészségügyi dolgozók végezzék, 1500 Ft/páciens áron tudjuk biztosítani.

PCR mintavételt egyedi kedvezményes áron végezzük:

- 50 főig 16000 HUF/mintavétel,

- 50 fő felett 15500 HUF/mintavétel.

- 10 fő felett Kecskeméten kiszállási díj nélkül!

Az általunk használt gyorstesztek megfelelnek az Európai egészségügyi hatóság ajánlásának, melyek szenzitivitása: 93,3%-os, specificitása pedig 99,4%.

Oltás előtt érdemes lehet IgG szerologia vizsgálatot végezni, hogy meggyőződjünk van-e immunválasza a szervezetünknek az esetleges korábbi koronavírus fertőzésre, illetve a felvett coronavírus oltásra.

Cégünk 8000 HUF/minta áron végzi a szerologiai vizsgálatot 50 főig.

50 Fő felett 7500 HUF/minta a kedvezményes ár!

10 fő felett Kecskeméten kiszállási díj nélkül!

Áraink tartalmazzák a veszélyes hulladék kezelés díját is!

Amennyiben érdekli céges mintavételi csomagunk, az egyedi kedvezményeinkről az alábbi telefonszámon tájékozódhat: +36301336479

Jó egészséget kívánva!

Dr. Szabó István, 

Osztályvezető főorvos (Bács-Kiskun Megyei Kórház, SBO)

https://www.kekteszt.hu/ - orvosszakmai vezető

h0205resize.jpg