Komplex COVID vizsgálat a kecskeméti KéKtesztben

Vissza a címlapra
Komplex COVID vizsgálat a kecskeméti KéKtesztben

Koronavírus fertőzés gyanúja esetén, vagy koronavírus fertőzés után: speciális labor + mellkas röntgen vizsgálatokat ajánlunk szakorvosi leletezéssel, tanácsadással.

Kedd-szerda és péntek délelőtt előzetes telefonos bejelentkezés alapján fogadjuk a pácienseket!

Cím: KÉK tesztpont (a kecskeméti Véradó Állomás mellett, Piaristák tere 7.)

Időpontfoglalás telefonon: +36 30 13 36 479

Facbook oldal: www.facebook.com/koronavirustesztkecskemet

A koronavírus fertőzés hatásai eltérőek lehetnek az egészségre, függetlenül attól, hogy enyhe vagy súlyos tünetekkel zajlik a fertőzés. Cégünknél eddig is lehetőség volt koronavírus tesztelésre. Amennyiben pozitív eredményt ad a teszt, szükség lehet komplex labor és rtg vizsgálatokra a fertőzés súlyosságának megállapítására.

Koronavírus fertőzés illetve vakcina beadás után is láthatunk súlyos laboreltéréseket, melyek pl a vérrögképződés fokozódására utalhatnak!

Vizsgálati csomagunk erre nyújt lehetőséget! Csomag ára: 25.000 forint

Az eredményeket szakorvosaink írásban értékelik, javaslatokat tesznek további vizsgálatokra amennyiben azt szükségesnek látják.

Amennyiben a páciens mellkas RTG vizsgálat helyett kis dózisú CT (Low Dose CT) vizsgálatot szeretne akkor az ár 50 ezer forintra módosul. (Speciális laborvizsgálatok, CT, szakorvosi leletezés magyarázattal, tanácsadás)

Kis dózisú CT -vel a néhány mm-es elváltozások is jól kimutathatók, ezért alkalmas a koronavírus fertőzés mellett a korai, alacsonyabb stádiumú, még jól kezelhető tüdőrákok diagnosztizálására is.

Az értékelés e-mailben kerül kiküldésre, nem szükséges hozzá személyes konzultáció.

Amennyiben szakorvosaink a leletek alapján úgy látják hogy azonnali orvosi vizsgálat kell a súlyos egészségkárosodás elkerülésére, a pácienst azonnal a Sürgősségi Betegellátó Osztályra irányítjuk.

Kiterjesztett specifikus laborvizsgálat: A szerveztben kialakult gyulladásos állapot mellett a fokozott vérrögképződés, szívizom-, vagy szívburokgyulladás illetve a koronafertőzés következtében kialakuló májszövet és vese károsodásról adhat információt.

• teljes vérkép

• CRP

• LDH

• D-dimer

• troponin-I

• Fibrinigén

• totál bilirubin

• GOT, GPT, Gamma-GT

• Karbamid, kreatinin (eGFR)

Covid vizsgálati csomagunkat igénybe vevők az aktuálisan elérhető koronavírus tesztekből illetve szerologiai vizsgálatokból 10% kedvezményt kapnak!