Kiváló hangulatú ankétot tartott a Duna Aszfalt-DTKH Kecskemét

Vissza a címlapra
Kiváló hangulatú ankétot tartott a Duna Aszfalt-DTKH Kecskemét

A szeptember 19-i csapatbemutató előtt (amely az Ápoló Klubban 18 órától kezdődik majd) csütörtökön szurkolói ankéton fogadta szimpatizánsait a Duna Aszfalt-DTKH Kecskemét vezetősége a Messzi István Sportcsarnokban.

A jó hangulatú találkozón Sörös Jenő ügyvezető és Forray Gábor vezetőedző képviselte a KTE Kosárlabda Klubot és válaszoltak mindent feltett kérdésre. Beszéltek a játékoskeret átalakulásáról, a felkészülésről. Forray Gábor részletesen beszélt az új játékosokról, és mindegyik kapcsán elmondta azt is, milyen szempontok szerint választotta.

A célok kapcsán a vezetőedző megjegyezte, hogy habár a többi csapat erejét még nem lehetett valósan ismerni, az új igazolásokkal, az összeszokott, rutinos játékosokkal, valamint a helyi nevelésű fiatalokkal idén is a rájátszás kiharcolása lehet a reális cél. A találkozón megjelentek láthatták először a 2023-24-es bajnoki szezonra készített férfi és női szurkolói pólókat, ezeket először a szeptember 19-i, Ápoló Klubban tartandó csapatbemutató rendezvényen lehet majd megvásárolni.

Szerző: Komáromy András