Kiváló Bácskai Termék díj felhívás 2022

Vissza a címlapra
Kiváló Bácskai Termék díj felhívás 2022

A Bács-Kiskun Megyei Kereskedelmi és Iparkamara Bajai Képviselete immár tizedik alkalommal rendezi meg a Bácskai Napot Baján, a Turisztikai Központban, 2022. szeptember 3-án 9.30 és 14.00 óra között.

A rendezvényen vehetik át a Kiváló Bácskai Termékdíj Tanúsítványokat az arra érdemes vállalkozások. A pályázat kiírását és nevezési lapját a mellékletben találják.

A nevezési lappal együtt kérjük a termékmintákat is eljuttatni az iparkamara bajai képviseletére

2022. augusztus 15-én 10.00 óráig!

Egyebekben a pályázat beadása díjmentes.

Továbbá szintén a mellékletben olvasható a Bácskai Napra szóló meghívó a kísérő programokkal, valamint a a kiállítói jelentkezési lap.

Érdeklődés esetén kérjük, hogy ezeket kitöltve juttasák el irodánkba! A cím: 6500 Baja, Kossuth L. u. 2-4., email: [email protected]

Felhívjuk figyelmüket, hogy a részvételi lap kitöltésével vállalják a tényleges megjelenést a rendezvényen, amelyen szintén díjmentesen biztosítjuk a kiállítói asztalokat.

A rendezvényhez tervezünk egy kiállítói katalógust is, ezért ha úgy gondolják, hogy ebben szeretnék szerepeltetni vállalkozásukat, akkor 2022. augusztus 15-ig kérjük a rövid bemutatkozó anyagokat is elküldeni részünkre maximum 1150 karakterben (12-es betűnagyság, Times New Roman betűtípus), és egy db fotót (pl. a vállalkozás logója vagy székhely épülete), amelyet maximum 12*8 cm-es méretben tudunk beilleszteni az oldalra!

A jubileumi rendezvényt szeretnénk minél színvonalasabban megszervezni, ehhez feltétlenül számítunk az Önök részvételére is! Kérdés esetén keressenek elérhetőségeink valamelyikén!

(Forrás: bkmkik.hu)

Download this file (MEGHÍVÓ Bácskai Nap.doc)MEGHÍVÓ Bácskai Nap.doc
Download this file (Kiváló Bácskai Termék díj és védjegy pályázat.doc)Kiváló Bácskai Termék díj és védjegy pályázat.doc
Download this file (NEVEZÉSI LAP BÁCSKAI TEMÉKDÍJ 2022.doc)NEVEZÉSI LAP BÁCSKAI TEMÉKDÍJ 2022.doc
Download this file (BÁCSKAI NAP felhívás és jel. lap.doc)BÁCSKAI NAP felhívás és jel. lap.doc