Kiskunhalas volt a toborzók célpontja

Vissza a címlapra
Kiskunhalas volt a toborzók célpontja

A megyei toborzócsoport tagjai hétvégén egy adománygyűjtő rendezvényen, valamint a helyi vásárban várták a határvadász, valamint a rendőri szakma iránt érdeklődőket.

A Készenléti Rendőrség munkatársai 2022. október 1-én és 2-án a kiskunhalasi rendezvényeket célozták meg toborzó tevékenységükkel. Szombaton egy adománygyűjtő rendezvényen, vasárnap délelőtt pedig a helyi vásárban várták azokat, akik érdeklődnek akár a szerződéses határvadász szakma, akár a rendőri hivatás iránt. A felállított mobil stand körül nagyon sok volt az érdeklődő, a rendőrök pedig készségesen válaszoltak minden, a szolgálati feladatokkal, felvételi eljárással, kiképzéssel kapcsolatos kérdésekre.

A képzéssel kapcsolatban online az alábbi linken informálódhatnak: https://www.police.hu/szerzodeses-hatarvadasz-kepzes.

A Legyél Te is Rendőr Facebook oldalon folyamatosan frissülő tartalmak segítik a leendő határvadászokat abban, hogy minél szélesebb körben megismerkedhessenek a határvadász hivatással.

A képzésekkel kapcsolatban forduljanak bizalommal a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság Humánigazgatási Szolgálatához, a megye valamennyi rendőrkapitányságának, rendőrőrsének vagy határrendészeti kirendeltségének munkatársaihoz, illetve a rendőrség honlapján is megtalálnak minden fontos információt a jelentkezéshez.