Kedvező tesztelési csomagokat kínál kecskeméti és környékbeli cégek számára a KÉK tesztpont

Vissza a címlapra
Kedvező tesztelési csomagokat kínál kecskeméti és környékbeli cégek számára a KÉK tesztpont

„Nap, mint nap testközelből tapasztaljuk a pandémiás időszak súlyosságát, illetve, hogy mennyire fontos a vírus terjedésének lassítása, melyben elengedhetetlen szerepe van a szakszerű mintavételnek" - tájékoztatta hírportálunkat Dr. Szabó István, a Bács-Kiskun Megyei Oktató Kórház Sürgősségi Betegellátó Osztály, osztályvezető főorvosa. „Ezt szem előtt tartva alapítottuk meg cégünket, a KÉK tesztpontot, amely egy folyamatosan fejlődő, több évtizedes tapasztalattal rendelkező, magas szakmai színvonalon dolgozó egészségügyi szakdolgozókból és orvosokból álló csapat."

A vírusfertőzés terjedésének megelőzése érdekében szeretnénk minél kedvezőbb tesztelési csomagokat kínálni kecskeméti és környékbeli cégek számára. Célunk, hogy megfizethető, gyors és biztonságos egészségügyi szolgáltatást nyújtsunk Kecskeméten és környékén magánszemélyeknek és cégeknek egyaránt.

50 főig egyszeri 10.000 forintos kiszállási díj mellett 8.000 Ft/páciens, 50 fő felett ingyenes helyszíni kiszállással és 7.000 Ft/páciens áron elvégezzük a mintavételt. Amennyiben rendelkeznek saját gyorstesztekkel, de szeretnék, hogy a mintavételt egészségügyi dolgozók végezzék, 4.000 Ft/páciens áron tudjuk biztosítani.

A PCR mintavételt is egyedi kedvezményes áron végezzük.

Az általunk használt gyorstesztek megfelelnek az Európai egészségügyi hatóság ajánlásának, melyek szenzitivitása 93,3%-os, specificitása pedig 99,4%.

Oltás előtt érdemes lehet IgG szerologia vizsgálatot végezni, hogy meggyőződjünk van-e immunválasza a szervezetünknek az esetleges korábbi koronavírus fertőzésre, illetve ténylegesen átestünk-e a fertőzésen.

Cégünk szintén kedvezményes 11.000 Ft-os áron végzi a fenti vizsgálatot nagyobb számú mintavétel esetén.

Amennyiben érdekli céges mintavételi csomagunk, az egyedi kedvezményeinkről az alábbi telefonszámon tájékozódhat: +36 70 330 7202