Kecskeméti színház: információk az újranyitásról

Vissza a címlapra
Kecskeméti színház: információk az újranyitásról

2021. május 25-től mindhárom játszóhelyen megkezdi a Kecskeméti Nemzeti Színház a 2020/21-es évad előadásainak pótlását.

A színházlátogatásra vonatkozó szabályok

Az előadásaink a hatályban lévő rendeleteknek megfelelően, kizárólag védettségi igazolvánnyal látogathatók.

Összegyűjtöttük Önöknek a legfontosabb tudnivalókat az újranyitással kapcsolatosan:

• Előadásaink csak védettségi igazolvánnyal látogathatók, a védettségi igazolvány személyazonosság igazolására alkalmas igazolvány bemutatásával együtt érvényes.

• Belépéskor az igazolványokat ellenőrizzük. Kérjük, segítse a gyors bejutást jegyének és igazolványainak előkészítésével!

• Védettségi igazolvánnyal rendelkező nézőink felügyelete alatt álló 18 éven aluliak az előadásokat védettségi igazolvány nélkül látogathatják. Szintén kérjük tehát előkészíteni az életkor igazolására alkalmas igazolványokat az ő esetükben, munkatársaink ugyanis ezeket is ellenőrzik majd.

• A közönségforgalmi területeken és a nézőtéren a maszk viselése nem kötelező.

• A színház kapuit az előadások kezdete előtt egy órával nyitjuk ki.

• Színházunkban légsterilizáló készülékek és több helyen kihelyezett kézfertőtlenítők garantálják a maximális biztonságot.

• A Nagyszínházban az eredeti, alagsori nézőtéri büfé mellett az előtérben is üzemel majd a büfé, hogy elkerülhető legyen a csoportosulás.

• Kérjük, hogy az 1,5 méteres távolságtartásra minden körülmények között legyenek szívesek fokozottan ügyelni, főleg érkezéskor és távozáskor.

Korábban megváltott bérletek, jegyek sorsa

Ahogyan ígértük, a megvásárolt jegyeket, bérleteket a lehetőségeket figyelembe véve, élőben fogjuk teljesíteni.

Az újranyitást követően, a nyár folyamán minden elmaradt bemutatónkat pótolni fogunk: a bezárás alatt elkészült az Egy csók és más semmi, A revizor, a Férjek és feleségek, a Jövőre, veled, itt 2., illetve jelenleg folynak A csengő és a Szentivánéji álom próbái.

Azon nézőink, akik nem rendelkeznek védettségi igazolvánnyal, a korábban megvásárolt jegyhez/bérlethez tartozó előadás(oka)t online megtekinthetik.

A bezárás előtt megváltott jegyek, bérletek felhasználásának pontos lehetőségeiről a Szervezési Iroda munkatársai adnak felvilágosítást május 10-től személyesen, addig pedig telefonon, illetve e-mailben.

Szervezési Iroda és Jegypénztár:

Cím: Kecskemét, Katona József tér 5.

Nyitvatartás: H-P 9.00 -17.00

Telefon: 0676/501 174 vagy 177

E-mail-cím: szervezes@kecskemetinemzeti.hu

Kelemen László Kamaraszínház (Hírös Városi Turisztikai Központ):

Cím: 6000 Kecskemét, Rákóczi út 15.

Nyitvatartás: H-P 9.00 -17.00

Telefon: 0676/501-176

E-mail-cím: info@hiroskozpont.hu

Online jegyvásárlás: https://www.kecskemetinemzeti.hu/hu/jegy-berlet/online.html