Kecskeméti Református Egyházközség: Idén is lesz IFI tábor

Vissza a címlapra
Kecskeméti Református Egyházközség: Idén is lesz IFI tábor

Szeretettel hívunk idén is a gyülekezetünk IFI táborába! Töltsük együtt a nyár utolsó hetét sok-sok közösségi programmal, kirándulással, strandolással és persze mély beszélgetésekkel és az IFIS hangulattal! (A fotó a Kecskeméti Református Általános Iskola diákjainak 2020-as gárdonyi jutalomkirándulásán készült.)

Ha még nem vagy az IFInk tagja de szívesen lennél, akkor gyere el, hogy megismerkedj velünk, ha pedig már régóta itt vagy akkor gyere el, hogy együtt lehessünk!

7. osztálytól felfelé várjuk a fiatalokat a táborba!

Időpont: 2021.08.23-27.

Helyszín: Gárdony

Ár: 15000 Ft/fő

Több testvér részvétele esetén 12000 Ft/fő

A jelentkezésed az űrlap kitöltése és 7000 Ft előleg befizetése után válik biztossá.

Az összeget így fizetheted be:

Az Egyházközség gazdasági hivatalában, hétköznapokon 9-12 óra között.

Vagy átutalással:

NÉV: Kecskeméti Református Egyházközség

SZÁMLASZÁM: 10915008-00000009-23600004

KÖZLEMÉNY: ifi tábor + jelentkező neve (pl.: ifi tábor Kiss Béla)

A tábor költségeit úgy tudjuk alacsonyan tartani, hogy sokan támogatnak bennünket! Ha te is szeretnéd mások részvételét és a program megvalósulását segíteni ugyanezeken a helyeken tudsz adakozni!

Köszönjük!

Mi teljes erőbedobással készülünk, hogy a tábort a terveink szerint megvalósulhasson, azonban a vírushelyzet és az akkor aktuális táborozásra vonatkozó előírások ezen esetlegesen módosíthatnak majd! Kérjük a türelmeteket és megértéseteket!

A részvételre szülői nyilatkozat/ részvételi nyilatkozat aláírásával lesz lehetőség amelyet később, az aktuális rendeletek alapján hozunk létre és juttatunk el mindenkihez!