Karbantartási munkák a Kecskeméti Fürdőben

Vissza a címlapra
Karbantartási munkák a Kecskeméti Fürdőben

2022. augusztus 29. és szeptember 12. között kerül sor a Kecskeméti Fürdőben a kötelező éves karbantartási munkákra. Ezen idő alatt a fürdő zárva tart, a vendégek viszont a szomszédos strandot használhatják.

A kötelező éves karbantartási munkák miatt 2022. augusztus 29-én hétfő reggeltől szeptember 12. hétfő reggelig a Kecskeméti Fürdő zárva tart. Tervezetten szeptember 12. hétfőtől a fürdő minden szolgáltatása ismét használható lesz. Amennyiben a karbantartási munkákkal a tervezettnél korábban végeznek, a fürdő hamarabb újranyit.

A zárvatartás alatt a vendégek a szomszédos szabadtéri Kecskeméti Élményfürdő és Csúszdaparkot, azaz a strandot használhatják majd, ahol az összes fürdőbe érvényes bérletet - kivéve a szauna bérletet - elfogadják. A strand a fürdővel megegyező nyitvatartási rend szerint, 6-21 óra között lesz látogatható.

Felhívják a szaunázók figyelmét arra, hogy a szaunavilág karbantartása a fürdő teljes leállása előtt már egy héttel, augusztus 22-én megkezdődik. Így a szaunavilág várhatóan három hétig nem lesz használható. Ezen időtartamnak megfelelően a szaunabérletek három hétteltörténő meghosszabbítására lehetőséget biztosítanak. A szaunabérletek meghosszabbítását a fürdő nyitvatartási idejében a jegypénztárban lehet jelezni október 31. hétfőig.

A fürdő leállása alatt az Aqua Étterem zavartalanul üzemel majd.

A karbantartási munkák a vendégek magas színvonalú kiszolgálása érdekében történnek.