Kamera buktatta le a tolvajt

Vissza a címlapra
Kamera buktatta le a tolvajt

A biztonsági őröket ellökve menekült a rabló egy kiskunhalasi áruházból. A rendőrök hamar beazonosították az üzlet kameráinak segítségével a 27 éves elkövetőt. A férfit elfogták és kezdeményezik a letartóztatását.

Lopásról értesítette a rendőrséget egy biztonsági őr, mivel két pendrive-ot tulajdonított el egy ismeretlen férfi az egyik kiskunhalasi áruházból idén június 23-án.

A nyomozás során kiderült, hogy a tolvaj a kosarába pakolta az eltulajdonítani kívánt holmit, amiket letakart egy ruhaneművel. Ezután bement a póbafülkébe, ahol eltávolította az áruvédelmi eszközöket az adattárolókról, majd zsebre vágta azokat és távozni készült. A biztonsági őröknek feltűnt a turpisság, és próbálták megállítani a férfit, aki az őröket félrelökve menekült el a helyszínről.

 A nyomozók az áruház kamerájának felvételét elemezték, mely alapján beazonosították a rendőrök számára korántsem ismeretlen elkövetőt. A 27 éves kiskunhalasi férfit tegnap elfogták és őrizetbe vették. Az egyenruhások rablás miatt gyanúsítottként hallgatták ki és kezdeményezik a letartóztatását.