„JÖVŐD A TÉT!” - Pályaválasztási Kiállítás nyílt a Messzi István Sportcsarnokban

Vissza a címlapra
„JÖVŐD A TÉT!” - Pályaválasztási Kiállítás nyílt a Messzi István Sportcsarnokban

Bodó Sándor foglalkoztatáspolitikáért és vállalati kapcsolatokért felelős államtitkár nyitotta meg 2018. október 26-án, pénteken Kecskeméten a „JÖVŐD A TÉT!" - Pályaválasztási Kiállítást a Messzi István Sportcsarnokban. Az eseményen köszöntőt mondtak Gaál József, a Bács-Kiskun Megyei Kereskedelmi és Iparkamara elnöke, Kecskemét Megyei Jogú Város alpolgármestere és Kovács Ernő kormánymegbízott. A kiállítás fővédnökei dr. Salacz László és Dr. Zombor Gábor országgyűlési képviselők. (Fotók: Vincze József)

A Bács-Kiskun Megyei Kormányhivatal Foglalkoztatási Főosztálya immár 18 éve hagyományszerűen rendezi meg elsősorban az általános iskolák 7-8. osztályos tanulóinak szóló „JÖVŐD A TÉT!" pályaválasztási kiállítást a a Kecskeméti Járási Hivatal Foglalkoztatási Osztályának közreműködésével.

Az október 26-án, pénteken, a Messzi István Sportcsarnokban megnyílt kétnapos kiállításon elsősorban a térség középfokú intézményeivel ismerkedhetnek meg az érdeklődők, de emellett tájékozódhatnak a továbbtanulási lehetőségekről, felnőtt képző intézmények ajánlatairól, illetve élő szakmabemutatókat tekinthetnek meg.

A kiállítás keretében a Bács-Kiskun Megyei Kereskedelmi és Iparkamara munkatársai üzemlátogatásokat szerveznek és tájékoztatást tartanak „Tanulj szakmát!" címmel az érdeklődő diákok részére.

Időpont: 2017. október 26-27. (péntek-szombat)

Péntek: 9-17 óra

Szombat: 9-14 óra

Helyszín: Messzi István Sportcsarnok, 6000 Kecskemét, Olimpia u. 1/A

Galéria (104 kép)

Összes kép letöltése