Jó fizikai állapotban kezdte meg a felkészülést a Duna Aszfalt-DTKH Kecskemét

Vissza a címlapra
Jó fizikai állapotban kezdte meg a felkészülést a Duna Aszfalt-DTKH Kecskemét

Augusztus 15-én, hétfőn délelőtt elkezdődött a felkészülés a 2022-23-as bajnoki évadra. Az első tréningen mindenki ott volt, így az új igazolás, Marques Townes is.

A Duna Aszfalt-DTKH Kecskemétnél az első két hétben főleg a kondicionális feladatokon lesz a hangsúly, majd a harmadik héten már edzőmeccs is szerepel a programban. A tervek szerint kilenc mérkőzést játszik az október elsejei bajnoki rajtig a kecskeméti férfi kosárlabdacsapat. Ebből öt lesz hazai környezetben, ezek pontos menetrendjéről hamarosan további hírt adunk.

- Az első héten amolyan ráhangolódás zajlik, majd a következőn már nagyon komoly terhelést kapnak a játékosok - árulta el Forray Gábor vezetőedző. - Hétfőn délelőtt felmértük a játékosok erőnléti állapotát, és az eredmények azt igazolták vissza, hogy mindenki komolyan vette a számára kiszabott egyéni edzéstervet a nyáron. Így tudjuk folytatni azt a folyamatot, amely már hosszú évek óta a munkaritmusunknak megfelel. Ennek köszönhető az is, hogy a harmadik héten már edzőmérkőzést tudunk játszani. Összesen kilenc lesz a bajnoki rajtig a programunkban. A csapat gerince együtt maradt, ez mindenképpen nagy előny számunkra. Azt gondolom, hogy a meglévő értékeinkre, erősségeinkre kell építkeznünk, és ami az előző évben kevésbé ment, azokra kell nagyobb fókuszt helyeznünk az alapozás során.

Szerző: Komáromy András

Galéria (5 kép)

Összes kép letöltése