Jánosi István kampányát dr. Szeberényi Gyula Tamás országgyűlési képviselő is támogatja

Vissza a címlapra
Jánosi István kampányát dr. Szeberényi Gyula Tamás országgyűlési képviselő is támogatja

Mint korábban megírtuk, 2022. július 10-én időközi önkormányzati választás lesz Kecskemét 9. számú választókörzetében. A Fidesz-KDNP pártszövetség Jánosi Istvánt indítja önkormányzati képviselő jelöltnek.

Dr. Szeberényi Gyula Tamás (Fidesz-KDNP) Kecskemét nagy többséggel megválasztott országgyűlési képviselője most a következő bejegyzést tette közösségi oldalán:

Elindult az aláírásgyűjtés a jelölt támogatására, melyen személyesen én is részt veszek és segítem a jelölt munkáját, kampányát. Nagyon fontos számomra, hogy az elmúlt ciklusokban az általam képviselt körzetnek olyan képviselője legyen, aki méltóképpen tovább folytatja az eddigi munkákat, aki személyében képes arra, hogy a körzet és Kecskemét fejlődése töretlen maradjon.

A jelölt, segítőink és jó magam az elkövetkező időszakban felkeressük a körzet lakóit, Önöket, hogy a támogató aláírásaikkal segítsék a képviselő jelölt indulását a választáson!

Kérem Önöket, hogy támogassák Jánosi Istvánt, mint ahogyan nekem is bizalmat szavaztak az áprilisi országgyűlési választáson!

Hajrá Kecskemét!

Hajrá Jánosi István!