Irány a nemzetközi piac! Export lehetőségekről tartottak előadást a kamarában

Vissza a címlapra
Irány a nemzetközi piac! Export lehetőségekről tartottak előadást a kamarában

Irány a nemzetközi piac címmel rendezett az export beindításához és fejlesztéséhez felhasználható ismeretekről ingyenes előadást vállalkozások számára a Grow with Google és a T-Systems Hello Biznisz a Bács-Kiskun Megyei Kereskedelmi és Iparkamara irodaházában 2019. október 10-én.

A tapasztalt előadók segítettek ingyenes eszközökkel, tippekkel, esettanulmányokkal abban, hogy miként lehet valaki sikeres külföldön is. A képzés során ugyanis bemutatták, hogy mely lépéseket, fázisokat érdemes megkülönböztetni az exportstratégia kialakításakor. Szó volt arról, hogy hogyan lehet felismerni és megközelíteni a célcsoportot külföldön? Megmutatták, hogy melyik lépésnél melyik weboldalt, illetve médiát érdemes használni, és milyen üzenetet küldhetnek a segítségükkel a célcsoport számára.

A Google szakembereitől gyakorlati útmutatót kaphattak a képzés résztvevői arról, hogy hol és miként lehet információhoz jutni az érdeklődőről, a vásárlóról. Hogyan lehet pont akkor és ott megjelenni, amikor szükség van a Bács-Kiskun megyei vállalkozás termékére, vagy szolgáltatására. A T-Systems Hello Biznisz előadója pedig valós vállalkozásokon keresztül mutatta be, milyen marketing stratégiára, üzenetekre, eszközökre van szüksége egy vállalkozásnak ahhoz, hogy sikeressé váljon a nemzetközi piacon.

Galéria (20 kép)

Összes kép letöltése