III. Kecskeméti Ifjúsági Bál

Vissza a címlapra

A Három Gúnár Étterem és Rendezvényházban tartják 2018. február 23-án, pénteken este a III. Kecskeméti Ifjúsági Bált.

Fiatalként meghallani azt a szót, hogy bál, kissé furcsa lehet. Ilyenkor többnyire az éjszakák kiöltözős, komoly, felnőttes mivolta jut eszünkbe. A Kecskeméti Gyermek- és Ifjúsági Önkormányzat idén harmadjára szeretne erre rácáfolni társszervezőivel: Kecskeméti Ifjúsági Tanács, Új Nemzedék Kecskeméti Közösségi tér, Hírös Agóra Kulturális és Ifjúsági Központ Nonprofit Kft., Főnix Dance Sport Gyermek és Ifjúsági Központ Egyesület. Hiszen lehet fiatalként is kulturáltan és önfeledten szórakozni.

De hogy honnan is indult ez, és mit takar?

Egy olyan programot szerettünk volna létrehozni, ami lehetőséget nyújt Kecskemét fiataljainak szórakozni, úgy hogy az minőségi időtöltés legyen. Egy évben egyszer valami mást akartunk az éjszakai program fókuszába helyezni, mint egy megszokott péntek este légköre. Maga a báli hangulat teljesen megfelel a kulturált szórakozás értékeihez.

Emellett mindig lehetőséget adunk arra, hogy a helyi bandák is megmutathassák tehetségüket. Helyben gyorstalpalót vehetnek a bálozók az eseményhez illő táncokból, éjfél után pedig egy könnyedebb hangulatra váltva engedhessék el magukat. Az átmenet alatt megválasztjuk a bál királyát és királynőjét.

A rendezvénynek a Három Gúnár Étterem és Rendezvényház ad helyet február 23-án fél héttől. Idén vendégeink számára igény szerint egy színvonalas, svédasztalos vacsorával is készülünk, melyhez a hangulatot a Livingroom biztosítja. Fellép a BarIsOn együttese illetve Kasztel Réka és Bodor Bálint párosa. Az éjszaka fénypontjaként a New Level Empire koncertjére tombolhatunk. Éjfél után a hangulatért Dj Dombi és Dj Afus felel.

További információkért és a jegyek értélesítésének részleteiért keressétek a III. Ifjúsági Bál eseményét facebookon. (https://www.facebook.com/events/162356784356549/?ti=cl)

☆ PROGRAM ☆

18:30 - Kapunyitás vacsorás vendégeinknek

19:15 - Ünnepélyes megnyitó

19:30 - Svédasztalos vacsora - élőzenével: Livingroom

21:00 - Élőzene: Kecskeméti Fiatalokból álló együttesek bemutatkozása: Kasztel Réka és Bodor Bálint

- Kapunyitás sétáló jegyes vendégeinknek -

21:30 - Megnyitó és nyitótánc

22:00 - BarIsOn

23:00 - New Level Empire

00:00 - Bálkirálynő és Bálkirály választás, tombola sorsolás

01:00 - Dj Afus

02:30 - Dj Dombi

04:00 - Kapuzárás