Idén is lesz Hírös Vacsora Kecskemét főterén

Vissza a címlapra
Idén is lesz Hírös Vacsora Kecskemét főterén

A Bács-Kiskun Megyei Kereskedelmi és Iparkamara „Hírös Vacsora" elnevezéssel a 12. jótékonysági vacsoraestet 2020. augusztus 18-án, kedden 2 turnusba szervezve - 17.00 és 19.00 órai kezdettel - rendezi meg, ünnepélyes megnyitóval. A bevételből - a tagok és a megye vállalkozóinak segítségével - az elmúlt években több mint 100, a szakképzésben résztvevő, szociálisan hátrányos helyzetű tanulót segítettek a szervezők.

A kereskedelmi és iparkamara a Hírös Vacsora nemes hagyományát ezúttal is a Tanyacsárda kiváló szakácsaival viszi tovább.

Menü: faszénparázson sült sertés flekken és csirkecomb házi tanyasalátával, hagymás törtburgonyával, vagy vörösboros marhapörkölt tarhonyával, házi tanyasalátával.

Az ára 2.500 Ft, amely egy fröccsöt - választás szerint fehér, illetve vörös borból - vagy egy üveg ásványvizet is magában foglal.

Vacsorajegyek az iparkamara ügyfélszolgálatán kaphatók. További információ Tóth Anitától kérhető a 76/501-508-as telefonszámon.

A tömeges jelenlét elkerülése érdekében a jótékonysági vacsorát 2 turnusba szervezve - 17.00 és 19.00 órai kezdettel - bonyolítják le, ezért a jegyelővételnél jelezni kell, melyik időpontot választják! Vacsorajegyek kizárólag elővételben vásárolhatók. Amennyiben az eladott jegyek száma eléri a 450 darabot turnusonként, a jegyértékesítést lezárják. Asztalfoglalási igényeket a Tanyacsárdával szükséges egyeztetni a 76/356-010-es telefonszámon.

A Hírös Vacsorára Kecskemét főterén, a Kossuth téren, a Városháza előtti területen várják a vendégeket.