Húsvéti meglepetésprogramok a kecskeméti kórház gyermekosztályán

Vissza a címlapra
Húsvéti meglepetésprogramok a kecskeméti kórház gyermekosztályán

Húsvéti hagyományok, tojáskeresés és meglepetésprogramok nélkül idén sem maradtak a kecskeméti kórház kis betegei. A Csecsemő-és Gyermekgyógyászati Osztály munkatársai nyusziváró ünnepséget szerveztek az osztályon fekvő gyermekeknek és a diabetológiai szakrendelés gondozásában álló kicsiknek.

A rendezvényen népes gyermekcsapat sereglett össze. A program tojáskereséssel indult a kórház udvarán, majd a játszószobában folytatódott, ahol az ajándékokon kívül szuper programokkal várták a gyerekeket.

A Ciróka Bábszínház színésze, Fülöp József előadása közben szebbnél szebb bárányok készültek Bodor Éva segítségével a kézműves foglalkozáson. Tünde néni varázslatos arcfestései után, a Kutyával Egy Mosolyért Alapítvány négylábú munkatársai léptek színre Boros Andrea vezetésével, ezt követte a Leskowsky Hangszergyűjtemény munkatársának, Kis Lilinek a bemutatója. A Félegyházi Pékségtől közben meglepetés péksüti érkezett.

Dr. Vass Laura adjunktus, gyermekgyógyász, endokrinológus és a szülők kötetlenül beszélgethettek, és hasznos, fontos információkkal lettek gazdagabbak.

Galéria (7 kép)

Összes kép letöltése