Hírös Kecskemétiek - Hatházi Róbert, Lukács László-Lukácsné Haránt Eszter és Kocsis Pál

Vissza a címlapra
Hírös Kecskemétiek - Hatházi Róbert, Lukács László-Lukácsné Haránt Eszter és Kocsis Pál

A „Hírös kecskemétiek" című pódiumbeszélgetés következő előadását rendezi meg 2019. október 29-én, kedden 18 órakor a Hírös Város Turisztikai Központ. Ezúttal négy ismert kecskeméti személyiség mesél pályájáról, sikereiről és terveiről a Hírös Város Turisztikai Központban, a régi Városi Mozi épületében.

Meghívott vendégek:

Hatházi Róbert, a Szentcsalád Plébánia plébánosa, a Szent Miklós Kollégium Igazgatója, a Kalocsa-Kecskeméti Főegyházmegye kecskeméti esperes kerületének Hitoktatási papi referense, a Kalocsa-Kecskeméti Főegyházmegye Bíróságának ügyvédje. Az Ifjúság a közösségért díj díjazottja 2017. évben.

Lukács László, a Kecskemét Táncegyüttes művészeti vezetője, 2005-ben a Népművészet Ifjú Mestere miniszteri kitüntetést kapott és 2012-ben Bács-Kiskun Megyei Prima díjat, néptáncpedagógus és nívódíjas koreográfus, és felesége,

Lukácsné Haránt Eszter a Kecskemét Táncegyüttes művészeti vezető-helyettese, Szent Imre Katolikus Óvoda és Általános Iskola néptáncpedagógusa. Népművészet Ifjú Mestere miniszteri kitüntetéssel (2005) rendelkező, fesztivál,- és nívódíjas koreográfus.

Kocsis Pál, a Mathiász János Borrend elnök-nagymestere, humánökológus, a Kocsis Pál Mezőgazdasági Szakközépiskola nyugalmazott igazgatója. A Kecskemét Városért Oktatási Díj (1999), Németh László-díj (2008), Nagyváthy János-díj (2008) díjazottja.

A beszélgetést vezeti: Kriskó János

A pódiumbeszélgetés október 29-én kedden 18 órakor kezdődik a Hírös Város Turisztikai Központban (egykori Városi Mozi). A részvétel ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött.

Részvételi szándékát jelezze a következő lehetőségek egyikén: info@hiroskozpont.hu, 76/501-176, vagy személyesen a Hírös Város Turisztikai Központban (Kecskemét, Rákóczi u. 15.) kedd - péntek 13:00 - 17:00-ig. Regisztrálni az előadás előtt a helyszínen is lehet.

További információ: www.hiroskozpont.hu, www.facebook.com/hiroskozpont