Hétmilliós adományból lélegeztetőgépet kapott a Kecskeméti Kórház Koraszülött Részlege

Vissza a címlapra
Hétmilliós adományból lélegeztetőgépet kapott a Kecskeméti Kórház Koraszülött Részlege

Hétmillió forintos támogatásból egy modern, non-invazív lélegeztetőgépet kapott a kecskeméti kórház Koraszülött Részlege. A támogatást nyújtó kecskeméti Peki Restaurant Kft ügyvezetőjének, Héjja Jánosnak 2022. augusztus 3-án, szerdán mutatta be, valamint köszönte meg a lélegeztetőgépet dr. Kelemen Edit, a Bács-Kiskun Megyei Oktatókórház kecskeméti Csecsemő- és Gyermekgyógyászati Osztály Koraszülött Részlegének vezetője.

A nagylelkű adományozás előzménye, hogy 2022. január 18-án ünnepélyes keretek között nyitották meg Kecskemét harmadik McDonald's gyorséttermét. Az eseményen Héjja János, a gyorsétterem üzemeltetője jelképesen 7 millió forintos támogatást nyújtott át a Hírös Koraszülöttekért Alapítvány elnökének, dr. Kelemen Editnek. Ebből az összegből vásárolták meg a most bemutatott non-invazív lélegeztetőgépet.

Az eseményen részt vett Héjja János, a Peki Restaurant Kft. ügyvezetője, Dr. Gondos Miklós, a Bács-Kiskun Megyei Oktatókórház főigazgató, Dr. Horváth Zsolt orvosigazgató, és Dr. Kelemen Edit, a Csecsemő- és Gyermekgyógyászati Osztály, Koraszülött Részleg BKMOK részlegvezető főorvosa, a Hírös Koraszülöttekért Alapítvány elnöke.

Galéria (4 kép)

Összes kép letöltése