Helvécia idén is ott lesz a Badacsonytördemici Szürkebarát és Magyar Szürkemarha Ünnepen

Vissza a címlapra
Helvécia idén is ott lesz a Badacsonytördemici Szürkebarát és Magyar Szürkemarha Ünnepen

Helvécia rendszeres résztvevője a programnak, miután kiváló kapcsolatokat épített ki az elmúlt évek során Badacsonytördemiccel. A 2022. augusztus 12-14 között rendezett esemény zárónapjának csúcspontja pedig a vasárnapi főzőverseny lesz, amelyen a helvéciai csapat is megmutatja majd „gulyásfőző képességeit" a Balaton-parti település lakóinak. (Fotónkon a helvéciai csapat 2021-ben Badacsonytördemicen)

Mert mivel csúszik legjobban a szürkemarha gulyás? Persze hogy szürkebaráttal! Szerencsére augusztus 12-14. között mindkettőt megkóstolhatják az érdeklődők Badacsonytördemicen, ahol lesz többek között karcagi hungarikum birkapörkölt, szürkemarhagulyás és kiváló badacsonyi borok, kulturális- és folklórműsor, gyermekprogramok, kézműves portékák, utcabál és mulatság.

Aki járt már a badacsonytördemici fesztiválon jól tudja, hogy fantasztikus a hangulat, kiváló a vendégfogadás, amit Helvécia hasonló vendégszeretettel viszonoz. Minden évben nagy mennyiségű kóstolóval készülnek a Bács-Kiskun megyei termékek népszerűsítésére, amelyek között - hiába is nagyhírű a balatoni borvidék - kiemelt szerep jut a helvéciai pálinkáknak és boroknak is.

(Képgalériánkban a 2021-es hangulat: főszerepben a helvéciai csapattal)

Galéria (47 kép)

Összes kép letöltése