Gyermekrajz kiállítás a békéről

Vissza a címlapra
Gyermekrajz kiállítás a békéről

A Kecskeméti Szent László Lions Club kezdeményezésére a Lions Clubok Magyarországi Szövetsége által évente meghirdetett Béke-poszter pályázat utolsó 10 évének díjnyertes munkáiból nyílt kiállítás a Petőfi Sándor Katolikus Általános Iskola aulájában.

A Petőfi Sándor Katolikus Általános Iskola aulájában rendezett kiállítás hivatalos megnyitója 2022. szeptember 21-én, szerdán 15 órakor lesz, melyre meghívták a kecskeméti általános iskolákat is. A tárlatból októberben vándorkiállítás indul, melynek következő állomása a II. Rákóczi Ferenc Általános Iskola lesz.

A Lions Clubs International által évente meghirdetett gyermekrajz pályázathoz a magyarországi klubok is csatlakoznak. Az ország minden tájáról érkező több száz munka közül szakavatott zsűri választja ki a legszebbeket. A győztes alkotás bekerül a nemzetközi versenybe, ahol 210 ország alkotásaival vetik össze. A legjobb 30 munka a világ-konvención kerül kiállításra, melyet minden évben más-más ország rendez és ahol több tízezer lion tekintheti meg.

Itt a lehetőség, hogy most akár egy kecskeméti vagy környékbeli gyermek alkotása kerüljön a legjobbak közé. A kiírást az alábbi linken lehet megtekinteni: https://www.lions.hu/lions-bekeposzter-palyazat

A kecskeméti rajzokat a Kecskeméti Szent László Lions Club gyűjti össze és juttatja fel a kormányzósághoz. A beadás helye és ideje: 2022. november 17-én, 17 óra, a Katona József Könyvtár kávézójában. Kontakt személy: Harsányi Zsuzsanna 06 30/3071479

Galéria (6 kép)

Összes kép letöltése