Gazdabál: Traktorok álltak a Sheraton előtt

Vissza a címlapra
Gazdabál: Traktorok álltak a Sheraton előtt

A Bács-Kiskun Megyei Gazdakörök és Gazdaszövetkezetek Szövetsége a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara Bács-Kiskun Megyei Szervezetének közreműködésével 2020. február 8-án, szombaton első alkalommal rendezett Bács-Kiskun Megyei Gazdabált a Four Points by Sheraton Kecskemét Hotel és Konferenciaközpontban.

A hotel előtt ezúttal nem Mercedesek, hanem modern traktorok tették egyértelművé, hogy gazdák báloznak odabent. A báli vendégeket Gáspár Ferenc, a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara Bács-Kiskun megyei elnöke és a felesége köszöntötték, a vendégek között pedig ott láttuk dr. Kerényi János és dr. Salacz László országgyűlési képviselőket, Kis Miklós Zsoltot, a Magyar Gazdakörök és Gazdaszövetkezetek Szövetsége (MAGOSZ) alelnökét, dr. Cseh Tibor Andrást, a MAGOSZ szakmai titkárát, Stölkler Tímeát, a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) Hálózatirányítási Igazgatósága igazgatóját, Petőházi Tamást, a Gabonatermesztők Országos Szövetsége elnökét, és Madari Örsöt, a Bács-Kiskun Megyei Kormányhivatal Agrár és Vidékfejlesztést Támogató Főosztálya főosztályvezetőjét.

A bált - amelynek fővédnöke Jakab István, az Országgyűlés alelnöke, a MAGOSZ elnöke volt -, Gubán Gyula, a MAGOSZ Bács-Kiskun megyei elnöke nyitotta meg. Majd Kis Miklós Zsolt köszöntötte a MAGOSZ elnöksége nevében a vendégeket.

Mint a megnyitón elhangzott, a báli bevétellel a Bács-Kiskun Megyei Kórház Csecsemő és Gyermekosztályát támogatják.

Galéria (107 kép)

Összes kép letöltése