Garaczi János és Bede Róbert mesterszakácsok tartottak főzőbemutatót

Vissza a címlapra
Garaczi János és Bede Róbert mesterszakácsok tartottak főzőbemutatót

Garaczi János a Tanyacsárda társtulajdonosa, Venesz- és Gundel díjas mesterszakács ételbemutatója, valamint Bede Róbert mesterszakács, a TV paprika séfjének főzőbemutatója volt 2019. szeptember 13-án, pénteken a Népi Iparművészeti Gyűjteményben. A főzés után pedig mindkét szakácsnál volt kóstoltatás, a jelenlévők legnagyobb örömére.

No de mit is főztek a szakácsok? Garaczi János tokaji jércemellet dödöllével, majd desszertnek a Tanyacsárda utolérhetetlen tejespitéjét kínálta. Bede Róbert pedig rozmaringos, fehérboros sertéskarajt készített tejfölös, kapros kelkáposztával, amihez gombás, enyhén paradicsomos tésztasalátát adott kóstolónak.

Péntek délután tehát a "Hi! Kecskemét" közösségépítő program részét képező eseményen volt sütés-főzés, nemes alapanyagok, és a helyi termékek színes kavalkádja. A rendezvény ideje alatt helyi kistermelők kínálták a termékeiket, végül pedig fellépett a „Szezonzáró vigasságnak" nevezett programban Mónus Ferenc citeraművész, Szabó Sándor tárogatóművész és a Resti Kornél zenekar.

Galéria (66 kép)

Összes kép letöltése