Fonendoszkópokkal és saját termékekkel támogatta a kecskeméti COVID Osztályt a Nissin Foods Kft

Vissza a címlapra
Fonendoszkópokkal és saját termékekkel támogatta a kecskeméti COVID Osztályt a Nissin Foods Kft

A Bács-Kiskun Megyei Oktatókórház kecskeméti Tüdőbelgyógyászati Osztálya - mely jelenleg a koronavírus fertőzött betegek gyógyítását végzi - 500.000 forint értékben professzionális fonendoszkópokat kapott a Nissin Foods Kft jóvoltából. Az eszközök mellett, az intézmény COVID ellátásában dolgozók részére több raklapnyi Nissin Cup Noodles levest ajánlott fel a cég.

A Nissin Foods Kft. képviseletében Aya Kurata, a vállalat igazgatója, Gyarmati Katalin HR manager, és Illés Péter sales manager volt jelen az átadáson. Ahol a vállalat igazgatója méltatta az intézmény dolgozóinak áldozatos munkáját, és köszönetet mondott helytállásukért, a kialakult járványhelyzetben.

Dr. Bozóky István, a Tüdőbelgyógyászati Osztály osztályvezető főorvosa elmondta, hogy nagy segítséget jelent a támogatás a COVID ellátásban dolgozóknak, hiszen a folyamatos fertőtlenítés miatt az ott használatban lévő fonendoszkópokat gyakrabban kell cserélniük.

Dr. Horváth Zsolt orvosigazgató az intézmény és a Bács-Kiskun Megyei Kórházért Alapítvány nevében emléklap átadásával köszönte meg az adományozók segítő támogatását.