Folytatódik az illegális lakóhelyek felszámolása Kecskeméten

Vissza a címlapra
Folytatódik az illegális lakóhelyek felszámolása Kecskeméten

A Kecskeméti Városrendészet a Kecskeméti Városüzemeltetési Nonprofit Kft. munkatársainak segítő közreműködésével tovább folytatja az úgynevezett illegálisan elhelyezett éjszakai szállásra szolgáló helyszíneknek a felszámolását.

- Kollégáink lakossági bejelentés vagy saját észlelés alapján folyamatosan tárják fel ezeket a helyszíneket és szüntetik meg az illegális közterületi lakóhelyeket - tájékoztatta hírportálunkat dr. Német Zsolt, a Városrendészet intézményvezetője. Hozzátette: - Ezek a területek amellett, hogy a környéken lakókban visszatetszést keltenek, közegészségügyi szempontból igen problémásak, mivel gyakran nem csak fekvő alkalmatosságok találhatók itt, hanem jellemző a környezet hulladékkal, ürülékkel szennyezettsége is.

A mostani akció során három Széchenyi városi helyszínt sikerült megtisztítaniuk. A Városrendészet célja az, hogy a városban minél kevesebb ilyen lakóhely legyen, hiszen a szociális ellátás Kecskeméten lehetővé teszi, hogy az otthontalanok is tiszta, kulturált körülmények között tölthessék az éjszakát.

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK:

Három városi cég összefogása a kecskeméti rendcsinálás eredménye

Galéria (9 kép)

Összes kép letöltése