Fiatal Tehetségek Napja Kecskeméten

Vissza a címlapra

A Fiatal Tehetségek Napját idén már hetedik alkalommal szervezi meg a Kecskemét Kultúrájáért Alapítvány. A Hírös Héten augusztus 22-én (szerdán) 20 óra 30-kor kezdődő Musical Estet ezúttal a Bács-Kiskun Megyei Önkormányzattal közösen állítják színpadra.

Bemutatkozik:

Sípos Rita: A kecskeméti Református Gimnázium tanulója, aki több énekverseny résztvevője volt. Szőnyi Erzsébet: Makrancos királylány c. meseoperájának a főszerepét énekelte, valamint a Kecskeméti Musical Stúdió tagjaként szerepelt.

Bognár Anna: Idén végzett a Kodály Gimnáziumban, hét éve tanul magánéneket . Számos országos versenyen és rendezvényen lépett fel. Részt vett a Pavarotti mesterkurzuson.

Barna Beatrix: A Bólyai Gimnáziumban színpadra állított Mama Mia musical egyik főszereplője. Magánének szak mellett trombita tanszakra is jár és a Kecskeméti Városi Fúvószenekar tagja.

Szűcs Dominik: A Mama Mia musical másik bólyais főszereplője. Magánének szakos és a Kecskeméti Katona József Színház több előadásában szerepelt.

Keceli Musical Stúdió: A Stúdió 10 éves működése alatt a gyerekek minden évben egész estés darabokkal készülnek. Így jött létre a Dzsungel könyve, a Légy jó mindhalálig és a Valahol Európában is, melyet a megye több településén nagy sikerrel mutattak be.

TIM Production: Színházi előadások és filmek készítésével foglalkozó kiskunmajsai fiatalok csapata. A Musicalek éjszakája 3. a csoport legújabb egész estés produkciója, melyből ez alkalomra készítettek egy válogatást.