Felfüggesztik a hétvégi foglalkozásokat a Mathias Corvinus Collegium kecskeméti központjában

Vissza a címlapra
Felfüggesztik a hétvégi foglalkozásokat a Mathias Corvinus Collegium kecskeméti központjában

A közoktatási szünetről érkezett bejelentés tükrében mi is úgy határoztunk, hogy határozatlan ideig felfüggesztjük a hétvégi foglalkozásokat a Mathias Corvinus Collegium Fiatal Tehetség Programjának kecskeméti központjában is.

Otthoni tanulás az e-learning-kurzusokkal

Fontos azonban, hogy az e-learning-kurzusok futnak tovább, amely által biztosítani tudjuk FIT-es diákjaink számára tanulmányaik folytatását és az egyéni fejlődés nyomon követését, beleértve az angol oktatást is. Az általunk kidolgozott digitális segédanyagokkal szeretnénk tehermentesíteni a szülőket ebben a nehéz időszakban.

Információs videósorozat

További támogatásuk céljából most Programunk egy új projekten dolgozik. Szakembereink segítségével INFORMÁCIÓS VIDEÓSOROZATOT indítunk, amelyben szó lesz az otthoni tanulásról, stresszkezelésről, a szülői kommunikációról és az immunerősítő táplálkozásról.

Sorozatunk első részében dr. Constantinovits Miklós, vagy ahogy a gyerekek hívják, Miki doki, sürgősségi orvos, a FIT Program oktatója beszél arról, hogy mit is érdemes tudni a koronavírusról, milyen tünetekkel hová érdemes fordulni, és hogy mennyire készült fel a járványra egészségügyi rendszerünk.