Felelőtlenségből példamutató!

Vissza a címlapra
Felelőtlenségből példamutató!

Tisztelt Képviselő Asszony! Kedves Bodrozsán Alexandra!

Folyamatosan követjük, hogy időről időre posztolja politikai tevékenységét a Facebook oldalán. Hol kisebb, hol nagyobb sikerrel próbálja kommunikálni a Momentum munkáját Kecskeméten.

Az általunk észrevett bejegyzéseit reméljük, hogy utólag Ön is a kevésbé sikeres bejegyzések közé fogja sorolni. Megakadt a szemünk több bejegyzésén is!

Március 5-én 2 alkalommal is büszkén vállalta, hogy Brüsszelben tartózkodik, ahol Momentum EP- képviselőkkel fotózkodott, továbbá egy másik bejegyzésben részletesen leírja, hogy a KORONAVÍRUS miatt elmarad! Tehát már ekkor egyértelmű volt, hogy a KORONAVÍRUS veszélyes!

Idézzük bejegyzéséből az erre vonatkozó részt:

2020.március 5. 9:02 perc

"Sajnos pár órával a megérkezésünk után értesítettek minket, hogy a konferencia a koronavírus miatt elmarad, de mi igyekeztünk és igyekszünk hasznosan eltölteni az időt ebben a csodálatos városban."

Meglepődve tapasztaljuk, hogy Ön és a momentumos barátaik március 15-én, nemzeti ünnepünkön újabb bejegyzést tettek közzé. Mégpedig a közös koszorúzásról: a kép alapján 9-en vettek részt a koszorúzáson.

Örülünk annak, hogy a nemzeti ünnepekről való megemlékezés az Ön pártjának is fontos lépés.

Viszont azt már kevésbé értjük, hogy ha hazaérkezett Brüsszelből, repülőtereken, (vagy buszos utazás keretében) több megállóval, kávézókon, közösségi és tömegrendezvények után, nem gondolja, hogy a minimum elvárható a 2 hetes ÖNKÉNTES karantén betartása?

Nem gondolja, hogy teljes felelőtlenség, fiatal felnőttként, kecskeméti önkormányzati képviselőként, hogy a momentumos társaival, maszk és kesztyű nélkül koszorúznak ezzel is növelve az esetleges átfertőzés kockázatát?

Sajnos azt nem tudjuk, hogy hány idős, krónikus beteggel találkozhatott az eltelt közel 2 hétben, hiszen ha minden igaz, járja a választókörzetét, ahol próbál személyesen segíteni az ott élőknek. Nem tudhatja Ön sem, hogy megfertőződött, hogy hordozója-e az új típusú koronavírusnak.

Nem tudhatja, hány embernek adta át az esetleges fertőzést és növelte a kockázatát annak, hogy más is megbetegedjen. Lehet, hogy Ön teljesen tünetmentes hordozó!

Szeretnénk felszólítani, hogy tisztázza magát, hogy a 2 hetes önkéntes karantént elővigyázatossági okokból miért nem tartotta be!? Miért adott esélyt ebben a kialakult helyzetben, hogy nagyobb legyen a rizikófaktor bármiféle fertőzésre vagy átfertőzésre?

Véleményünk szerint nagyon felelőtlenül járt el, mint magánember, és mint önkormányzati képviselő is!

Fidelitas Kecskeméti Szervezete