Farsang a Kecskeméti Református Pálmácska Óvodában

Vissza a címlapra
Farsang a Kecskeméti Református Pálmácska Óvodában

A Kecskeméti Református Pálmácska Óvodában február 15-én, pénteken, egy nappal korábban, február 14-én pedig az intézmény Munkácsy utcai óvodájában a gyermekek közösen űzték el a telet egy jó hangulatú farsangi mulatság keretében.

A Kecskeméti Református Pálmácska Óvodában február 15-én, pénteken, egy nappal korábban, február 14-én pedig az intézmény Munkácsy utcai óvodájában (fotók a képgaléria végén) a gyermekek közösen űzték el a telet egy jó hangulatú farsangi mulatság keretében.

Már hetek óta izgatottan készülődtek, titkolóztak, számolták, a napokat farsangig. Egész nap állt a bál a csoportszobákban. Csillogó szemű, izgatott, hercegnők, varázspálcás tündérek, rettenthetetlen katonák, berregő járművek, ezerszínű pillangók, cirkuszi állatok és még sok ötletes jelmezbe bújt gyermek érkezett szüleivel már kora délelőtt.

A bemutatkozások után hangos énekléssel, mókás versekkel próbálták elűzni a telet.

Az ünnepi falatozás után különböző játékos vetélkedők, sorversenyek kíséretében, mókázva és kacagva töltötték az időt. Végül pedig jó hangulatú, közös táncház zárta az egész délelőtti mulatságot.

Galéria (330 kép)

Összes kép letöltése