Évek óta töretlen a VER-BAU stabilitása

Vissza a címlapra
Évek óta töretlen a VER-BAU stabilitása

Weninger Richárd, a VER-BAU Kft. ügyvezetője különdíjat vett át a napokban Európa vezető cégminősítő vállalatától. A Bisnode jubileumi konferenciáján kizárólag azok kaptak ilyen elismerést, akik már több mint egy évtizede a legstabilabb piaci szereplők közé tartoznak.

A Magyarországon működő cégek mindössze 0.63 százaléka rendelkezik ilyen magas szintű: AAA besorolással. A VER-BAU Tripla A minősítésű elit klubtagsága bizonyítja, hogy a versenytársak szoros mezőnyében ezen objektív minősítő rendszer alapján is évek óta töretlenül őrzi meghatározó szerepét. Nemcsak magyarországi, hanem európai viszonylatban is a legmegbízhatóbb és pénzügyileg legbiztosabb cégek élbolyában halad.

„Egy ilyen díjban benne van minden erőfeszítés, lelkiismeretes munka, melyet a kollégáimmal közösen végzünk nap mint nap és amiért köszönettel tartozom nekik. A közös jövőt tekintve a pénzügyi stabilitás megnyugtató környezetet tud teremteni nem csak a mi számunkra, de családjaink, beszállítóink, üzleti partnereink számára is" - mondta Weninger Richárd.