Eredményesen zárult a jótékonysági gyűjtés a Kecskeméti Tanyai Termék Piacon

Vissza a címlapra
Eredményesen zárult a jótékonysági gyűjtés a Kecskeméti Tanyai Termék Piacon

A Bács-Kiskun Megyei Pedagógiai Szakszolgálat Kecskeméti Tagintézményének munkáját segítő Noéma Alapítvány számára rendezett gyűjtést 2022. november 17-én, a Kecskeméti Tanyai Termék Piacon, a gazdákkal és kézművesekkel összefogva, az Aranyhomok Kistérségfejlesztési Egyesület.

Babgulyás és forraltbor megvásárlásával, valamint pénzbeli adomány formájában tudtak hozzájárulni a korai fejlesztéshez szükséges eszközök megvásárlásához a rendezvényre kilátogatók. A jótékonysági babgulyás, forraltbor alapanyagait a Tanyai Termék Piac gazdái ajánlották fel.

A Szervezők nagy örömére a jótékonysági gyűjtésen 137.000,-Ft adomány gyűlt össze a Noéma Alapítvány részére. A gyűjtés bevételének átadására a gazdák jelenlétében, november 24 -én, csütörtökön, a Kecskeméti Tanyai Termék Piacon, Kecskemét főterén, a Tér a térben került sor, ahol Nagyné Seres Mária, a Bács-Kiskun Megyei Pedagógiai Szakszolgálat Kecskeméti Tagintézményének vezetője képviselte az alapítványt.

A Bács-Kiskun Megyei Pedagógiai Szakszolgálat Kecskeméti Tagintézménye megköszönte a támogatást, mert a jelenlegi gazdasági helyzetben a fejlesztő eszközök megújítására, bővítésére csak szűkös anyagi fedezet áll a rendelkezésükre.