Elmaradt bérletes előadások Kecskeméten – Hármat fizetett, kettőt kap

Vissza a címlapra
Elmaradt bérletes előadások Kecskeméten – Hármat fizetett, kettőt kap

Kicsit sajátosan értelmezi a nézők kárpótlását az elmaradt bérletes előadások miatt a Kecskeméti Nemzeti. A lényeg: azok, akik két, vagy annál több (!) nagyszínházi előadást nem láttak, két előadást kapnak a következő évadban ingyen. Aki tehát 3, vagy netán még több előadást nem látott a koronavírus miatt, azt is csak 2 előadással kárpótolják.

Köszönjük szépen, hogy ilyen türelemmel kitartottak, és figyelemmel kísérik jelenleg is a Kecskeméti Nemzeti működését - írta a színház a közleményében.

A bérletes előadásokkal kapcsolatos információk összefüggtek azzal, milyen feltételek mellett tudjuk pótolni az elmaradt az előadásokat, így most érkezett el az idő, hogy erről tájékoztatást adjunk.

Az elmaradt nagyszínházi 5+1 bérlet, a karácsonyi bérlet, szelvénybérlet, valamint egyetemi bérlet előadásinak számának függvényében, az alábbi kompenzációkat kínáljuk:

A) Akik egy nagyszínházi előadást nem láttak:

- Minden bérlőnek pótoljuk a Száll a kakukk fészkére című előadást. Az előadások időpontjait később közöljük.

B) Akik kettő vagy annál több nagyszínházi előadást nem láttak:

- Minden bérlőnek pótoljuk a Száll a kakukk fészkére című előadást, ezen felül választhatnak, hogy a Társasjáték New Yorkban, vagy a Gardénia című produkciót is megtekinthetik kompenzációként. Az előadások időpontjait később közöljük.

Bérlethányadot, elmaradt bérletes előadások jegyárait sajnos nem áll módunkban visszafizetni, de a fenti kompenzációkkal szeretnénk kárpótolni önöket.

Előbérletezés

2020. június 15. - 2020. augusztus 15. -10%

Azok a nézők, akik június 15. és augusztus 15. között írásban jelzik a berlet@kecskemetinemzeti.hu e-mail címen, hogy szeretnék megváltani bérletüket a 2020/2021-es évadra, 10 % kedvezményt kapnak az árból.  

2020. augusztus 16-tól megkezdődik a bérletezés a szabad helyekre.

A 2020/2021-es évad bérletárai változatlanok lesznek, áremelés nem történt. 5 nagyszínházi és választható kisszínházi előadást tartalmaz a bérlet.

Időpontok a Jegyirodák nyitvatartására vonatkozóan:

Jegyek (nem bérletes jegyek!) visszaváltása személyesen a Jegypénztárakban: 2020. június 16.-június 26.  

2020. június 27. - augusztus 15. ZÁRVA (Ebben az időszakban csak e-mailen érhetők el a kollégák.) augusztus 16-tól NYITVA    

Kérjük, kövessenek minket közösségi oldalainkon és a www.kecskemetinemzeti.hu oldalon!


Cikkünk megjelenését követően a színház szóvívője a következő helyesbítést kérte:

"MINDEN nézőnek, akinek bérlete volt, LEJÁTSSZUK a Száll a kakukk fészkére című előadást. Ezen felül pedig plusz egy elmaradt bemutatót pótolunk, valamint opcionálisan kínáljuk a Társasjáték New Yorkban című komédiát is."

(A szerkesztő megjegyzése: az eredeti tájékoztatás szerint - mint írtuk - "Minden bérlőnek pótoljuk a Száll a kakukk fészkére című előadást, ezen felül választhatnak, hogy a Társasjáték New Yorkban, vagy a Gardénia című produkciót is megtekinthetik kompenzációként.")