Már több millióan látták a KecskemétRocks-ról készült kisfilmeket - Nézze meg Ön is itt!

Vissza a címlapra
Már több millióan látták a KecskemétRocks-ról készült kisfilmeket - Nézze meg Ön is itt!

2019. szeptember 7-én szombaton a Hírös Sport Nonprofit Kft. üzemeltetésében működő Benkó Zoltán Szabadidőközpont adott otthont a Cityrocks Hungary által szervezett KecskemétRocks 2019 koncertnek.

Magyarország legnagyobb rockzenekarában több, mint 500 fő zenélt és énekelt egyszerre. A koncertről négy videóklip készült, melyeket október 8-án, kedden este mutattak be a Club Mirage-ban.

A filmbemutatót követően még aznap este kikerültek az óriáskoncert filmjei a Cityrocks Hungary Facebook és Youtube oldalaira. A Cityrocks Hungary követőinek, zenészeinek és rajongóinak köszönhetően azonnal, pár óra alatt százezernél is több megtekintést értek el a klipek. A szervezők a Music Life online híroldallal való együttműködésének eredményeképp pedig már összesen az 1 milliót is meghaladták a Kecskeméten készült filmek megtekintései.

A rendezvény sikerét mutatja, hogy az euronews-tól kapott információk szerint az általuk készített francia, olasz, portugál, német, spanyol, török, és orosz nyelven sugárzott híranyagokat 5,5 millióan nézték meg eddig Európában.

A Kecskemétrocks2019-on készült Music Television élő bejelentkezéseit mintegy 500 ezren nézték meg eddig. A rendezvényről a hazai országos televíziók is beszámoltak (RTL KLUB, M1, M5, HÍRTV) az általuk készített híranyagokat is több százezren látták.