Elismeréseket adtak át a Bács-Kiskun Vármegyei Oktatókórház Semmelweis-napi ünnepségén

Vissza a címlapra
Elismeréseket adtak át a Bács-Kiskun Vármegyei Oktatókórház Semmelweis-napi ünnepségén

A magyar egészségügy napja alkalmából elismeréseket és kitüntetéseket adott át munkatársainak a Bács-Kiskun Vármegyei Oktatókórház vezetősége 2024. július 4-én, csütörtökön a kecskeméti Neumann János Egyetem CAMPUS Oktatási Épületében tartott Semmelweis-Napi ünnepségen. (Fotók: Vincze József)

Az ünnepi műsorban fellépett a Bács-Kiskun Vármegyei Oktatókórház MEDrigál Kórusa Szabó Sándor karmester vezényletével és Szűcsné Sátorhegyi Erzsébet zongora kíséretével. Az ünnepségen átadásra került az idén 10 éves MEDrigál Kórus számára egy új zongora a Bács-Kiskun Megyei Kórházért Alapítványnak köszönhetően.

Köszöntőt mondott Dr. Horváth Zsolt, a Bács-Kiskun Vármegyei Oktatókórház orvosigazgatója, mint házigazda, valamint dr. Mák Kornél, a Bács-Kiskun Vármegyei Közgyűlés alelnöke.

Zongorajátékával kápráztatta el a közönséget Kohajda Ádám, a Kecskeméti M. Bodon Pál Zeneiskola tanítványa.

Semmelweis Ignácról, „az anyák megmentőjéről" történt megemlékezést követően gratulációkat, elismeréseket, főorvosi és adjunktusi előléptetéseket, illetve osztályvezetői főorvosi megbízásokat adtak át a kórház munkatársainak. A Magyar Egészségügyi Szakdolgozói Kamara Bács-Kiskun Vármegyei Területi Szervezetének elismeréseit Csík Julianna területi elnök adta át.

A rendezvényen megemlékeztek az idén 10 éves Kecskeméti Gyógyintézeti Központról, azaz a Pólus Projekt keretén belül épült „A" épületről. Ebben a régi képek és videók felelevenítése mellett Dr. Zombor Gábor, a kórház egykori főigazgatója, egészségügyért felelős államtitkár és országgyűlési képviselő segített.

IDE kattintva megtekinthetik az elismerésben részesültek neveit!

Galéria (110 kép)

Összes kép letöltése