Életmentő képzés- Skill MAN kurzus a kecskeméti kórház Skill laborjában

Vissza a címlapra
Életmentő képzés- Skill MAN kurzus a kecskeméti kórház Skill laborjában

A Bács-Kiskun Megyei Oktatókórház kecskeméti Skill laborjában az első Skill MAN kurzus keretében, életmentő képzésen, elméleti oktatáson és gyakorlati bemutatón vettek részt a Bács-Kiskun Megyei Kereskedelmi és Iparkamara, a KIK-FOR Kft., a Kecskeméti Városfejlesztő Kft., valamint a AutSoft Zrt. munkatársai.

A Skill Laborba érkezőket a nap indításaként, Pap-Szekeres Anita ápolási igazgató, Banos Olga Skill labor felelős, Dr. Berner-Juhos Krisztina szakmai vezető és Dr. Bráth Endre orvosszakmai szakértő köszöntötte. A rövid programismertetés után, a résztvevőket 5 fős csoportokba osztva kezdődtek meg a bemutatók, melyen a csoportok körfogórendszerben váltották egymást.

A Skill kurzus három körben zajlott. Újraélesztési alapismeretekkel, sürgősségi elsősegélynyújtással, illetve a műtő világával ismerkedhettek meg, illetve egyedi, különleges AR szemüvegeink segítségével egy felejthetetlen virtuális skill túrán vehettek részt.

A sikeres program zárásaként Banos Olga Skill Labor felelős névre szóló részvételi tanúsítványt adott át a kurzus résztvevőinek, akik e mellett élményekkel és hasznos életmentő tudással is gyarapodtak.

Galéria (10 kép)

Összes kép letöltése